22 d’abril del 2007

El proper 27 de maig es celebraran al País Valencià les eleccions que determinaran la nova composició dels nostres ajuntaments i de la Generalitat. Els aspirants a governar aquestes institucions han d’escoltar la veu de la ciutadania, farta de l’actual procés de destrucció del nostre territori i dels seus recursos, farta d’especulació i de corrupció sense fre.

"Compromís pel Territori", moviment ciutadà que compta amb l’adhesió dels col·lectius, plataformes i entitats que treballen a tot el País Valencià en contra d’eixe procés destructiu, i a favor d’una alternativa racional i participativa, convoca mobilitzacions ciutadanes a les ciutats de València, Alacant i Castelló de la Plana, en la mateixa jornada del 21 d’abril, amb l'objectiu d'expressar de forma conjunta l'exigència d'aturar l'actual procés d’ocupació i degradació del territori i dels seus recursos, fent palès que per a què la societat valenciana avance en democràcia és imprescindible solucionar el problema territorial i urbanístic vinculat a l’especulació i a la corrupció.

Està en les nostres mans garantir un futur realment sostenible a un territori cada dia més fràgil i amenaçat com és el nostre. Si en la massiva manifestació del 3 de juny del 2006 a València, desenes de milers de ciutadans i ciutadanes arribats de tot el País ja expressaren aquesta exigència, ara es tracta de recordar als futurs governants de la Generalitat i dels nostres Ajuntaments que l’han de tindre present com a qüestió fonamental des del mateix inici de la seua gestió.

És per això que el proper 21 d’abril hem d’eixir tots i totes als carrers de València, de Castelló i d’Alacant per exigir un canvi radical en la política territorial i una moratòria urbanística que permeta replantejar els projectes presentats en aquests últims anys, i que dóne un temps per a elaborar un nou model territorial i una nova legislació, amb la participació de la ciutadania.

• Per aturar els projectes insostenibles!
• Per un nou model territorial basat en una nova cultura del sòl, l'aigua, l'energia i els recursos!
• Per una nova legislació que frene l'especulació i l’espoli de la terra, prime la iniciativa i el control públics, i garantesca efectivament la protecció del medi, la salut humana, el patrimoni cultural i el dret a l'habitatge!
• Per garantir la participació ciutadana!

PARTICIPA EN LES MANIFESTACIONS DEL 21 D’ABRIL A VALÈNCIA, CASTELLÓ I ALACANT

Compromís pel Territori


 
Mirem per Agost Diseñado por Wpdesigner y adaptado por Zona Cerebral